onsdag 6. mai 2009

3D-ultralyd

Ja, i dag har vi vært i Trondheim på 3D-ultralyd. Sammen med mamma, svigermor å Stina:-) For en opplevelse, fasinerende og helt ubeskrivelig:-) Fikk sett mye mer denne gangen enn de andre gangene til sammen, også var det vel en vesentlig forskjell på utstyret de hadde på Medicus og det de har på sykehuset. En veldig frisk og aktiv unge, så alt var bare bra:-) Fikk sett en god del av ansiktet, men ikke hele for h*n lå med ansikte pekende ut mot magen min, så gynekologen hadde problemer med å få vist oss hele ansiktet. Men det var værdt det alikevell.
Også hadde h*n hode nede i bekkenet mitt, så det gjorde vel ikke ting noe enklere. Men vi måtte flire da vi plutselig så en fot passere ansiktet. Hehe... Snakker vi om å være myk å ligge dobbel eller? hehe.

Ellers dro vi på peppes og spiste mat etterpå, for så på shopping. Jeg trengte nye bukser, og bukser i store størrelser er ikke å oppdrive her i rundt, så fant ut at vi skulle ta det med det samme. Så det ble 2 nye bukser, 1 piratbukse, 2? topper og en genser. Så nå må jeg vel berge løpet ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar